امروز : چهارشنبه 5 تير 1398
نماد اعتماد
آموزش
تبلیغات

به پرداخت ملت - به پرداخت ملت

-------------------------------------

 

----------------------

PRchecker.info

----------------------

----------------------

pabi.ir Alexa/PageRank

----------------------

pabi.ir CY/PageRank

----------------------

pabi.ir Trust

----------------------

pabi.ir Real PR

----------------------

pabi.ir value

----------------------

CoolSocial

----------------------

آمار سایت
تبلیغ بازدید تاریخ
0 1,516 98/4/5
2 1,754 98/4/4
3 1,764 98/4/3
6 1,912 98/4/2
5 1,845 98/4/1
1 1,791 98/3/31
1 1,859 98/3/30
10 1,801 98/3/29
2 2,166 98/3/28
9 2,370 98/3/27
لینک دوستان
:: دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره)
"آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، فردا باید خسارت آن را بپردازند! "
از این رو، گروه فود سرویس پیشرو از سالها پیش با هدف آشنایی اولیه علاقمندان به ورود به کسب و کار خدمات غذایی، دوره ای اموزشی خاصی را تدوین و اجرا می نماید.در این مدت چند صد تن از افرادی که قصد ورود به این کسب و کار را داشته و یا اخیرا این کار را شروع کرده بوده اند با هدف ارتقاء، سیستماتیک نمودن و سامان بخشی فعالیت خود در این دوره های شرکت نموده اند که در بخش" نظرات و توصیه های شرکت کنندگان قبلی" میتوانید آنها را مطالعه کرده و مشوق شما برای شرکت در این دوره ها باشد.
تقریبا بیش از 95 درصد شرکت کنندگان، آشنایی قبلی با علم آشپزی ندارند، هر چند که آشنایی اولیه برای تفهیم و ادراک مطالب دوره مفید است اما مدیران،موسسان و حامیان مالی کترینگ ها و رستورانها با شرکت در این دوره به ادبیات، دیسیپلین، حساسیت ها و اصول آشپزی صنعتی آشنا خواهند شد و با دیدی روشن فرآیندها و عملیات کیترینگ/رستوران خویش را مورد نظارت و ناوبری قرار خواهند داد.
اهمیت و فواید این دوره آموزش :
لازمه ی ورود موفق به هر کسب و کاری علی الخصوص کسب کار حساس خدمات غذایی، فراگیری علم و دانش مربوط به آن می باشد. آشپزی غیر از هنر دارای یک علم گسترده و پر از نکته ها و ظرافت هایی است که تنها در دوره های علمی- تجربی آموزش داده خواهند شد نه در دوره هایی که اغلب آموزش پخت و پز می باشند.
جناب آقای سوسنی، هنر و دانش آشپزی را بصورت عملی و آکادمیک در عالیترین سطوح فراگرفته و در مهمترین مراکز آشپزی و رستورانها و کترینگها در ایران و آمریکا تجربیات ارزنده ای را در کارنامه زرین خود دارد. در این دوره آموزشی، ایشان مهمترین نکات، ریزه کاری ها، هشدارها، نقاط ضعف که متاسفانه در صنعت آشپزی صنعتی(تولید انبوه غذا) نهادینه شده است را تشریح نموده و اصول، استانداردها و روش انجام و نظارت تمامی عملیات جاری در یک واحد تولید غذا را آموزش می دهد. در کشورمان اغلب کلاسهای آشپزی در آموزش رسیپی و پخت غذاها خلاصه میگردد اما این دوره بسیار متفاوت و ارزشمند برای شما ره آوردی گرانبها برجای خواهد گذاشت.

اطلاعات بیشتر دوره و هزینه ها:
http://parscenter.com/foodservice/Announcement/4938
بازدید : 15
آگهی های مرتبط
دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره) دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره)
"آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، فردا باید خسارت آن را بپردازند! " از این رو، گروه فود سرویس پیشرو از سالها پیش با هدف آشنایی اولیه علاقمندان به ورود ...
بروز رسانی : 1398/3/10 
آموزش گروهی آشپزی صنعتی به پرسنل ادارات و شرکتها (در محل +اصلاح و رفع ایرادات) آموزش گروهی آشپزی صنعتی به پرسنل ادارات و شرکتها (در محل +اصلاح و رفع ایرادات)
"مشتری یک رستوران/کترینگ به ساختار، روشهای اداری و مالی ، فرهنگ سازمانی و ... توجهی ندارد او فقط به نتیجه و ارزشی که به او تحویل می شود توجه دارد. این پایه و اساس رستوران ها و مراکز غذایی فرآیند محوراست." این دوره گروهی/ در محل ...
بروز رسانی : 1398/3/10 
پکیج جامع راه اندازی کترینگ/ رستوران (بصورت فایل و کتابچه) پکیج جامع راه اندازی کترینگ/ رستوران (بصورت فایل و کتابچه)
این پکیج جامع شامل موارد ذیل است : 1-مقدمات و راهنمای راه اندازی کترینگ و رستوران (566 صفحه ) 2- بازاریابی در کترینگ / رستوران (60 صفحه) این مجموعه اطلاعاتی هم برای دوستانی که به دلایلی نمی توانند در دوره آموزشی اصول و مقدمات ...
بروز رسانی : 1398/3/10 
آموزش و راه اندازی فست فود آموزش و راه اندازی فست فود
آموزش و راه اندازی صفر تا صد فست فود رستوران و کافی شاپ آموزش آشپزی با کاملترین منو روز دنیا خرید و فروش تجهیزات نو و دست دوم فست فود رستوران و کافی شاپ ...
بروز رسانی : 1398/2/22 
آگهی های ویژه آشپزی
آموزش و راه اندازی فست فود آموزش و راه اندازی فست فود
آموزش و راه اندازی صفر تا صد فست فود رستوران و کافی شاپ آموزش آشپزی با کاملترین منو روز دنیا خرید و فروش تجهیزات نو و دست دوم فست فود رستوران و کافی شاپ ...
بروز رسانی : 1398/2/22 
پکیج جامع راه اندازی کترینگ/ رستوران (بصورت فایل و کتابچه) پکیج جامع راه اندازی کترینگ/ رستوران (بصورت فایل و کتابچه)
این پکیج جامع شامل موارد ذیل است : 1-مقدمات و راهنمای راه اندازی کترینگ و رستوران (566 صفحه ) 2- بازاریابی در کترینگ / رستوران (60 صفحه) این مجموعه اطلاعاتی هم برای دوستانی ...
بروز رسانی : 1398/3/10 
آموزش گروهی آشپزی صنعتی به پرسنل ادارات و شرکتها (در محل +اصلاح و رفع ایرادات) آموزش گروهی آشپزی صنعتی به پرسنل ادارات و شرکتها (در محل +اصلاح و رفع ایرادات)
"مشتری یک رستوران/کترینگ به ساختار، روشهای اداری و مالی ، فرهنگ سازمانی و ... توجهی ندارد او فقط به نتیجه و ارزشی که به او تحویل می شود توجه دارد. این پایه و اساس رستوران ...
بروز رسانی : 1398/3/10 
دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره) دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره)
"آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، فردا باید خسارت آن را بپردازند! " از این رو، گروه فود سرویس ...
بروز رسانی : 1398/3/10 
آگهی های ویژه آموزش
اموزش اموزش
اموزش09125918587 باغلاما-دیوان(سبک ترکی استانبولی - با متد اموزشی استاد اردال ارزینجان) تار اذربایجان قوپوز(ساز عاشقهای اذربایجان) با تدریس محمد عطاپور(کارشناس موسیقی) ...
بروز رسانی : 1395/3/16